ID-Korttien tilaaminen

Henkilökorttien tilausautomaatti ei ole enää käytettävissä

Voinko tilata ID-kortteja yrityksen logolla?

Voit tilata yksilöllisiä henkilökortteja joissa on henkilötiedot kuten valokuva, yrityksen logo ja henkilötiedot. Tilaamiseen on kaksi vaihtoehtoa: toimita painovalmis aineistosi PDF-muodossa tai tilaa aineiston toteutus meiltä. Aineiston toteutus on maksullista.

Toistuvat henkilökorttitilaukset

Jos yritykselläsi on toistuvasti jatkuva tarve tilata henkilökortteja esimerkiksi uusille työntekijöille, ota yhteyttä ja tiedustele henkilökorttien toistuvaistoimituksia. Pystymme tarjoamaan sopimuskohtaisesti hinnoittelun, postituspalvelut ja korttien tuotannon tarpeesi mukaan alkaen yhden henkilökortin eristä aina satoihin ja tuhansiin kappaleisiin.

Henkilökortit eli ID-kortit omasta aineistosta

Jos aiot itse laatia henkilökorttien painoaineiston, tutustu ensin sivustomme osioon ID-kortit omasta painoaineistosta. Noudata aineisto-ohjeita ja saat painetut, korkealaatuiset aidot muoviset henkilökortit nopeasti ja vaivattomasti perille.

Henkilökorttien aineiston toteutus

Mikäli tarvitset myös henkilökorttien aineiston valmistelun, ota yhteyttä sähköpostitse ja pyydä tarjous haluamastasi määrästä henkilökortteja. Voimme toteuttaa aineiston esimerkiksi käyttämällä toimittamaasi Excel-listaa jossa on painettavat henkilötiedot ja muut yksilöinnit sekä erikseen toimitettavia valokuvia.

Muovikortteja vailla? - Jätä tarjouspyyntö

Voit lähettää tarjouspyynnön jos tilauksesi poikkeaa tuotehinnastoista

Ylös