Ulkoista muovikorttien painatus

Offset-painatus

Painamme muovikortit esivalmiiksi ilman yksilöiviä tietoja. Korkealaatuinen Heidelberg offset-painolaatu vastaa yleisimpiä markkinoilla olevia pankki- ja kanta-asiakaskortteja.

Yksilöivä painatus

Kortit painetaan yksittäin esimerkiksi nimitiedoilla ja asiakasnumeroilla. Tarvittaessa kortteihin lisätään myös älytietoja kuten magneettiraidan tai RFID-sirun koodaus.

Jatkokäsittelyt tarpeen mukaan

Kortit voidaan toimittaa isompina erinä jolloin vastaatte itse jatkotoimituksesta, tai ne voidaan suorapostittaa esimerkiksi esipainetussa kirjekuoressa saatekirjeiden kanssa.

Ratkaisu avaimet käteen -periaatteella

Meillä on usean vuoden kokemus muovikorttien painamisesta ja yksilöinnistä. Olemme toimineet vuodesta 2011 saakka erilaisten ID-korttien ja kanta-asiakaskorttien parissa tarjoten helppokäyttöisiä ratkaisuja asiakkaille korttitulostamisen ja muovikorttipainamisen ulkoistamiseen.

Helppokäyttöisten nettiselaimessa toimivien sovellusten avulla vastaanotamme muovikorttien painatustyöt ja yksilöitävät tiedot turvallisesti suoraan painotuotantoomme. Asiakaskohtaisesti luotuja helppokäyttöisiä ratkaisuja käyttää jo kymmenet keskisuuret ja suuret kaupalliset toimijat eri puolilla Suomea. Toimitamme muoville painettuja henkilökortteja ja kanta-asiakaskortteja sekä keskitetysti että hajautetusti suoraan loppukäyttäjille.

Pyydä yksilöllinen tarjous

Jos etsit ratkaisua muovikorttien painatukseen tai haluat ulkoistaa esimerkiksi henkilökorttien valmistuksen meille, ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö. Me haluamme kuulla nykyisestä toimintamallistasi sekä painettavien korttien määristä.

Kerro meille myös millaisia jatkokäsittelyjä olet vailla. Haluatteko siirtää muovikorttien painatuksen lisäksi myös toimituksen ja jakelun meille? Onko käytössänne olemassa oleva palveluntarjoaja vai hoidatteko muovikorttien painamisen nykyisin itse?

Ulkoistaminen voi tuoda rahallisten säästöjen lisäksi myös takuuvarmasti lisääntyvää ajallista säästöä, kun muovikorttien toimituksesta vapautuu työvoimaa oleellisempaan toimintaan.

Jätä muovikorttien valmistaminen sinne mihin se kuuluu, siis Korttikoneelle.

Ulkoista muovikorttien painaminen

Jos tarpeesi on satoja muovikortteja vuodessa, jätä tarjouspyyntö valmistuksen ulkoistamisesta

Kenelle palvelupainatus on tarkoitettu?

Ulkoistamispalvelut on tarkoitettu yrityksille joiden vuosittainen tarve muovikorttien painamiseen on vähintään satoja kortteja vuodessa. Olipa kyse yksilöllisistä kuvallisista ID-henkilökorteista tai esimerkiksi kuljetusyhtiön kanta-asiakaskortista, me pystymme tarjoamaan korttien painamiseen erinomaiset välineet.

Painatuksen lisäksi tarjoamme web-pohjaisen tilausten hallinnan josta voit seurata tilausten etenemistä ja tilaushistoriaasi.

Palvelupainatukset pähkinänkuoressa

  • Vuosittainen tarve täytyy olla enemmän kuin 250 korttia vuodessa
  • Asiakastietojen käsittelystä tehdään erillinen sopimus
  • Laskutusväli ja useampien toimipisteiden laskutus mahdollista
  • Toimitukset myös Suomen ulkopuolelle ovat mahdollisia
  • Palvelutaso määritellään asiakkaan tarpeen mukaan

Ylös